Kulturfestivalen tar pause

Publisert av Kristian Hus

19. september 2016

Styret lovar at dei kjem sterkt attende i 2018.
Styret lovar at dei kjem sterkt attende i 2018.

Det vil ikkje bli arrangert Kvinnherad kulturfestival på Husnes til neste år, skriv Kvinnheringen. Styret for festivalen lovar at dei vil koma sterkt attende i ny form og fasong i 2018.

Styret skriv i ei pressemelding at året utan kulturfestival skal brukast til å vitalisera konseptet, og til å laga ny kommunikasjons- og marknadsføringsstrategi.

– Vi ønskjer òg å involvera fleire aktørar i planleggjing og gjennomføring av kulturfestivalen, skriv styret i pressemeldinga.

Aktørane som har vore med på å arrangera festivalen på Husnes og Sunde vil ha fleire arrangement i løpet av 2017, og dei som held til i Kvinnherad kultursenter vil ha ein felles aktivitets- og kulturdag i februar. Den er under planlegging, melder styret.

Siste artiklar

Lenker for deg som er ny på Husnes

Lenker for deg som er ny på Husnes

Som nyinnflytta er det mange ting å setja seg inn i. I denne artikkelen har vi samla litt lenker som kan hjelpa deg litt på vegen.

Me treng ikkje gå til krig mot stordabuen

Me treng ikkje gå til krig mot stordabuen

Husnes Utvikling har sendt eit lesarbrev til avisene i regionen med eit forslag til korleis ein kan ordna med innkorting av ferjesambandet til Stord.