Her trengst det avløp!

Publisert av Kristian Hus

17. november 2016

Når det regnar mykje ser det slik ut i krysset Bogsnesvegen/Skogvegen på Husnes. (Foto: Kristian Hus)
Eit gammalt problem: Når det regnar mykje ser det slik ut i krysset Bogsnesvegen/Skogvegen på Husnes. (Foto: Kristian Hus)

Vatn har vi nok av i dette landet. Men vi kunne tenkt oss andre forhold når vi er ute og går eller køyrer på Husnes, som til dømes her i krysset mellom Bogsnesvegen og Skogvegen. Her har regnvatnet i mange år samla seg i store dammar og skapt problem for trafikkantane.

Lenger oppe i Bogsnesvegen var situasjonen den same i mange år, like til Husnes Vekst sette fokus på problemet i sommar. Berre vel ein månad seinare tok kommunen tak i problemet og sette ned avløpskum og asfalterte fortauet.
Kan vi venta same raske reaksjonen frå teknisk etat denne gongen? Problemet som vi har bilete av her, er i alle fall svært gammal. Så då er det kanskje på tide å gjera noko med det? Slik skal det ikkje vera i eit regionsenter!

Siste artiklar

Lenker for deg som er ny på Husnes

Lenker for deg som er ny på Husnes

Som nyinnflytta er det mange ting å setja seg inn i. I denne artikkelen har vi samla litt lenker som kan hjelpa deg litt på vegen.

Me treng ikkje gå til krig mot stordabuen

Me treng ikkje gå til krig mot stordabuen

Husnes Utvikling har sendt eit lesarbrev til avisene i regionen med eit forslag til korleis ein kan ordna med innkorting av ferjesambandet til Stord.